Catalan Basque English French Galician Italian Portuguese Spanish
Estàs aquí:HomeNotíciesNoticiesLA SAGRERA ES MOU PER LES ESCOLES

LA SAGRERA ES MOU PER LES ESCOLES

Aquest és el reportatge que va fer la BTV per info barris parlant de la quarta edició de FIREM-NOS 

 http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/05/21/firem-nos-fira-solidaria-sagrera-escoles/

 

Actualitzat el 21.05.2016 a les 10:21 Laura Siles / Ester Magdaleno

..............................................................................................................................................................

Aquest diumenge se celebra la quarta edició del Firem-nos a la plaça dels Jardins d'Elx. S'hi podran adquirir unes 900 manualitats fetes pels alumnes de les cinc escoles públiques de la Sagrera, veïns i voluntaris. A canvi, cal fer algun donatiu que servirà per finançar les colònies i excursions d'uns 90 nens el proper curs. La fira solidària està organitzada per La Sagrera es Mou.

..............................................................................................................................................................

Un any més, la Sagrera es mou per les escoles. Aquest diumenge a partir de les 11 h a la plaça dels jardins d’Elx tindrà lloc la quarta edició del Firem-nos. Es tracta d’una fira solidària on es podran adquirirobjectes manuals a canvi de donatius. Els diners recaptats serviran per finançar les sortides escolars, colònies i material de l’aula d’uns 90 nens de la Sagrera el curs vinent. Les manualitats les han elaborat els escolars de primària a la classe de plàstica durant aproximadament un mes. L’activitat serveix per reforçar i treballar aspectes com la solidaritat i la cooperació.

La Sagrera es Mou és una associació que va néixer el 2012 amb l’objectiu d’ajudar les persones de la Sagrera afectades per la crisis econòmica. Els veïns es van organitzar per combatre la pobresa i l’exclusió social de l’entorn més proper. Col·laboren amb altres organismes com Càritas i els Serveis Socials de l’Ajuntament. Actualment, l’entitat desenvolupa una desena de projectes com el banc del temps, recollida d’aliments, una coral infantil i un mercat d’intercanvi, entre d’altres.

 

Last modified on Dimarts, 24 Maig 2016 19:31
Rate this item
(0 votes)