Catalan Basque English French Galician Italian Portuguese Spanish
Estàs aquí:HomeQuè fem

Campanyes al carrer de recollida d'aliments bàsics, en col.laboració amb altres entitats, equipaments i comerços del barri. S’ entreguen al Rebost Solidari que gestiona Càritas per a ser distribuïts a les famílies sense recursos que son derivades pels serveis socials de l’ajuntament.

Impulsa  iniciatives per un consum responsable  i així contribuir a una ciutat i societat mes sostenibles.

MERCAT D’INTERCANVI:

Espai cívic on es poden intercanviar tota mena d’objectes sense demanar diners. Fomenta el consum responsable, evita el malbaratament de recursos, i ensenya a valorar les coses no pel seu preu, sinó per la utilitat que proporcionen.

RENOVA LA ROBA:

Es participa en aquesta iniciativa de l'ajuntament de BCN que te lloc dues vegades a l’any (primavera i hivern), amb l'objectiu de promoure el consum responsable i la sostenibilitat.

Un sistema de punts permet valorar la roba que es porta per intercanviar i la oportunitat d’intercanvi es fa extensiva a diferents punts de la ciutat. 

 NOTA: Enguany, amb la situació generada per la COVID-19, no es realitzaran intercanvis però sí es faran activitats complementàries, amb mesures de seguretat i d’higiene i online.

Descarrega el programa aqui

Fa xarxa amb les escoles de primària del barri, actualment té tres propostes:

FIREM-NOS:

La fira solidària creada per ajudar a famílies que, per falta de recursos econòmics, no poden assumir sortides pedagògiques o colònies.

ART-ESCOLA:

Pretén dignificar l’art que es fa a les escoles amb una exposició a l’Espai 30 durant el mes de juny sota un mateix tema.

ART-A PROP:

Ofereix una proposta didàctica i un contacte directe amb els artistes que exposen a l’Espai 30

 

Read more...

Proporciona productes de primera necessitat per al creixement i desenvolupament dels infants de famílies amb pocs recursos. L'ajut ara s'esten a l'any i mig de vida dels infants.

Es fa amb Serveis Socials de l’Ajuntament, Associació Projecte Nana, Solidaria Asociación, Robers Solidaris, etc.

L'ESPAI 6-12 és un lloc de trobada per a infants d'entre sis i dotze anys que els agradi cantar, fer noves amistats i participar en activitats socials que beneficiïn a d'altres persones.

Organitzat per la fundació IPSS i La Sagrera Es Mou.

Hem començat amb una coral per anar ampliant l'oferta d'activitats artístiques.

Assagem cada dimarts, durant el curs escolar, de 5 a 6 de la tarda a: L'Espai-30 (Ateneu Sagrerenc), C. Hondures, 28-30, 08027-Barcelona

Informació als telèfons 669 073 051 o 652 796 618

 

Cor de cantaires amateurs atrets per la melodia, el ritme i l’expressió corporal del Gospel. Assagen cada dijous de 20 a 22 hores.

Projecte cultural per ampliar i consolidar les relacions socials entre els veïns del barri i fomentar l’intercanvi d’idees i coneixements.

Es fa el tercer dilluns de mes a les 19 hores a l'Espai 30.

Des del 16 de juny del 2016, s’ha establert un acord de col·laboració amb el Club Patí Congrés, que suposa entre altres punts, la incorporació del nom oficial de La Sagrera Es Mou a tots els seus equips d’hoquei patins, així com el logotip a les seves samarretes.

Activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins.

Col·labora La Penya Barcelonista Districte XXVII.

Sessions cada dijous de 18.30 a 19.30 h a l'Espai 30.

El projecte neix amb l'objectiu principal de crear un espai de solidaritat i empoderament per a les dones del barri, que serveixi com a suport per al nostre desenvolupament integral, afavorint la cura entre nosaltres i essent alhora protagonistes actives d'aquest procés.
Volem ser un grup de dones de generacions i cultures diferents per intercanviar idees, construir ponts i recollir diferents sensibilitats per a fer front al sistema patriarcal.

1 - QUE FEM:
1.1 - Assemblees mensuals, obertes a les dones del barri, el 3r dissabte de mes a les 10h a l'Espai 30
1.2 - Taula de dones sàvies. Periodicitat trimestral
       Trobada amb dones fortes i valentes que al llarg de la seva vida han viscut i gestionat trajectòries personals i professionals amb saviesa.
1.3 - Projecte Veïnes per veïnes
        Xarxa de voluntàries per donar suport a les dones que viuen o han viscut una situació de violència masclista.
1.4 - Participem en jornades reivindicatives com el 8M i 25N al barri.
1.5 - Parking day
        https://parkingdaybcn.org/que-es/
1.6 - Projecte "Barris lliures de violència masclista"
        https://www.violenciadegenere.org/projecte/construim-barris-lliures-de-masclisme

2 - COM CONTACTAR-HI
     Telèfon: 93 100 46 68
      E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
      instagram.com/lasagreraenfemeni