Catalan Basque English French Galician Italian Portuguese Spanish
Estàs aquí:HomeNotíciesNoticiesPresentació de l'Espai 6:12 a Barcelona

Presentació de l'Espai 6:12 a Barcelona

Concert de presentació de la coral infantil Espai 6:12 de La Sagrera, de Barcelona

Article publicat a la revista: "Catalunya Lliure" per Janet Recasens 10/06/2015

 

La coral infantil Espai 6:12 ha ofert el seu primer concert obert al públic a la sala d’actes de la biblioteca Marina Clotet de La Sagrera a Barcelona. Va presentar l’acte Elena Bigas, membre actiu de l’associació La Sagrera Es Mou, que és una de les entitats que ha col·laborat en la fundació d’aquest projecte. L’Elena va expressar l’emoció que suposava que la coral infantil es presentés en públic a la biblioteca Marina Clotet, una dona que va treballar en la difusió del cant coral. Va dedicar temps i esforç en la dinamització de la coral infantil El Reguitzell. Elena Bigas digué que per a aquesta ocasió tan especial comptaven amb la col·laboració de la coral Xamfrà, del barri del Raval de Ciutat Vella de Barcelona.

Per acabar, donà les gràcies a l’IPSS (Institut per a la Promoció Social i de la Salut) pel suport que ofereix a la coral i per contribuir que aquesta sigui una realitat.

L’Espai 6-12 és un lloc de trobada per a infants d’entre sis i dotze anys que comparteixen una mateixa inquietud, el plaer de cantar i fer nous amics. Aquest és un projecte solidari que està promogut per la Fundació IPSS i La Sagrera Es Mou, dues entitats que vetllen per al benestar de les persones. L’Espai Jove Garcilaso cedeix l’espai perquè es pugui desenvolupar aquesta activitat.

Mariona Giró, gerent de l’IPSS (Institut per a la Promoció Social i de la Salut) va agrair a La Sagrera Es Mou que engegués aquest projecte, que té els seus antecedents l’any 2006 quan es creà una coral intergeneracional. Giró digué que aquests tipus d’iniciatives ens ajuden a què la vida sigui millor.

El concert es desenvolupà amb alegria davant d’un públic divers, emocionat i entusiasmat. És destacable la feina que fan les directores, la Luz Marina Díaz de la coral Espai 6:12 i l’Esther Bonal, de la coral Xamfrà.

Last modified on Dimecres, 10 Juny 2015 19:19
Rate this item
(0 votes)