Catalan Basque English French Galician Italian Portuguese Spanish
Estàs aquí:HomeNotíciesNoticiesHem estat notícia

Hem estat notícia

Així és “Firem-nos”, la fira de la Sagrera que recapta fons per a les escoles.

- El Digital D Barcelona | Ajuntament de Barcelona.

L’entitat sagrerenca La Sagrera es Mou organitza des de fa tres anys el “Firem-nos”. Es tracta d’una jornada solidària durant la qual es venen més dun miler dobjectes de decoració i regal amb la finalitat de recaptar fons per a les escoles del barri. Els articles els han elaborat els alumnes de cinc escoles del barri amb lajut dels mestres i dins de lhorari lectiu. Els diners que es recapten es destinen a subvencionar les sortides, les colònies, els materials i les activitats extraescolars de les famílies que ho necessiten.

La Sagrera es Mou va engegar el projecte solidari “Firem-nos” fa tres anys perquè van detectar que hi havia famílies al barri que no podien assumir les despeses escolars complementàries. Per això van idear aquest tipus de mercat artesanal anual. Els centres educatius faciliten el material i elaboren els objectes. La Sagrera es Mou organitza l’esdeveniment i gestiona els diners amb les escoles. Lany passat van vendre un miler darticles i van recaptar més de 3.000 euros només el dia de la fira. Els diners serveixen per becar a un 10% de les famílies.

En aquesta tercera edició del “Firem-nos” participen les escoles Pegaso, Turó Blau, L’Estel, Congrés-Indians i El Sagrer. Se celebrarà diumenge, 17 de maig, a la plaça dels Jardins d’Elx durant tot el dia. Els preus dels articles que estaran a la venda són molt econòmics i valdran entre 50 cèntims i 3 euros. Serà una jornada solidària i participativa en què també hi haurà activitats de patinatge, tallers de teatre musical i actuacions musicals.

Reportatge complet en el següent enllaç:

http://t.co/PAQ97a9pdB

El video: https://www.youtube.com/watch?v=h7N34MTDvbI

 

També han fet un reportatge sobre Firem-nos a Barcelona TV el dimarts 19 de maig del 2015; comença al minut 4,18

El trobareu a:  www.btv.cat/infobarris.

Enllaç directe al vídeo:  http://ondemand.barcelonatv.ondemand.flumotion.com/barcelonatv/ondemand/video/mp4/high/206-1258.mp4?token=3173e3b7a25c34737819e76d5a0f3fa3555c787b55703f37&download=1

Un altre enllaç a la notícia:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/05/19/firem-nos-sagrera-mou-sense-recursos/

Last modified on Dilluns, 25 Maig 2015 22:34
Rate this item
(0 votes)