Catalan Basque English French Galician Italian Portuguese Spanish

Socis

socis

Amb les seves quotes fan possible disposar d’uns ingressos fixos que serveixen per a atendre les mínimes despeses de funcionament de l’associació

llegir més

Voluntaris

voluntaris

Per poder dur a terme una bona acció social, és imprescindible comptar amb persones solidàries disposades a ajudar als altres.

Llegir més

Col•laboradors

usuaris

A mesura que nostra presència al barri s'està consolidant, hi ha entitats que per iniciativa pròpia ens ofereixen la seva col•laboració.

llegir més

Estem a Facebook

Segueix-nos a Twitter

Benvinguts

Ens plau posar en marxa el web de La Sagrera es Mou, que volem que esdevingui un punt de trobada on els veïns del barri hi puguin trobar tota la informació al voltant de la nostra associació i sobre les activitats que duem a terme.

Així mateix, volem destacar que hem habilitat una secció, el FORO, una eina que considerem vital per fomentar la col·laboració ciutadana al nostre barri. Aquest FORO, que compta amb diferents apartats, neix amb la voluntat d’acostar les ofertes i demandes de feina o de formació o bé per propiciar l’intercanvi d’objectes sense un ànim de lucre, aconseguint d’aquesta manera no només contribuir a un ús més responsable dels recursos, sinó també a donar-los un major cicle de vida i estimular una convivència més solidària entre tots els sagrerencs.